A SERTÉS RÉSZEI
(A képekre jobb egérgombra kattintva a menüből a megnyitás új lapon nagyobb méretben is meg lehet nézni.)
Sertés húsból készült ételek
Tepsis tarja csomboros káposztával töltve
A hússzeleteket kiklopfoljuk és megsózzuk. A savanyú káposztát kiöblítjük, majd a vágódeszkán kicsit összevágjuk, hogy ne legyenek nagyon hosszúak a szálai. A hagymát finomra aprítjuk, és...
—————
Tepsis csülök
Sült csülök
2 személyre készítettem, maradt belőle vacsorára, hidegen is nagyon fincsi.
Hozzávalók:
Egy nagyobb csülök kicsontozva,
só, bors, vegeta, kömény, zsír,
4 szem nagyobb burgonya
1 fej...
—————
Fasírozott
A fasírozott egy igazi jolly joker a házias ételek között. Egyszerűen és gyorsan elkészíthető, fogyasztható szendvicsként, salátával, savanyúsággal, vagy főzelékek mellé. Finom...
—————
Pikáns göngyölt hús
1 kg sertéscomb, gépsonka, sajt, olaj, hagyma, fűszerek, só, tejföl.
A sovány sertéscombot szeletekre vágjuk és jól kiverjük. Mindegyik szeletre gépsonkát és sajtot teszünk,...
—————
Tételek: 1 - 4 ból 4