A SERTÉS RÉSZEI

(A képekre jobb egérgombra kattintva a menüből a megnyitás új lapon nagyobb méretben is meg lehet nézni.)

    

   


Sertés húsból készült ételek

Tepsis tarja csomboros káposztával töltve

A hússzeleteket kiklopfoljuk és megsózzuk. A savanyú káposztát kiöblítjük, majd a vágódeszkán kicsit összevágjuk, hogy ne legyenek nagyon hosszúak a szálai. A hagymát finomra aprítjuk, és...

—————

Tepsis csülök

Sült csülök 2 személyre készítettem, maradt belőle vacsorára, hidegen is nagyon fincsi. Hozzávalók: Egy nagyobb csülök kicsontozva, só, bors, vegeta, kömény, zsír, 4 szem nagyobb burgonya 1 fej...

—————

Fasírozott

  A fasírozott egy igazi jolly joker a házias ételek között. Egyszerűen és gyorsan elkészíthető, fogyasztható szendvicsként, salátával, savanyúsággal, vagy főzelékek mellé. Finom...

—————

Pikáns göngyölt hús

  1 kg sertéscomb, gépsonka, sajt, olaj, hagyma, fűszerek, só, tejföl. A sovány sertéscombot szeletekre vágjuk és jól kiverjük. Mindegyik szeletre gépsonkát és sajtot teszünk,...

—————